BURSA / NİLÜFER - Eşref Ergin Ortaokulu

Eşref Ergin Proje Ekibi Kuruldu

Eşref Ergin Ortaokulu proje ekibi, okul müdürümüz Cenap Ergün liderliğinde ve müdür yardımcılarımız Ayfer Yiğit ve Özgür Hançer koordinatörlüğünde kuruldu.

Ekip olarak ilk faaliyet, 31 Ocak 2023 tarihinde başvurusu sonlanacak olan eTwinning Okul Etiketi başvurusunu gerçekleştirmek olacak.

Ardından Tübitak 2204, Tübitak 4006, eTwinning ve Erasmus+ proje süreçlerine dair çalışmalar yürütülecek.

Ekip her ayın 1. ve 3. pazartesi günleri olmak üzere ayda 2 defa okul müdürümü Cenap Ergün başkanlığında toplantılar gerçekleştirecek.

Ekip üyeleri arasındaki iletişimin hızlı ve verimli bir şekilde sağlanabilmesi ekip üyeleri arasında Whatsapp grubu kuruldu.

Acil ve gerekli durumlarda toplantı tarihleri beklenmeksizin yüz yüze ya da çevrimiçi olacak şekilde ek toplantılar planlanacak.

Ekip üyeleri fikir toplama aşamalarının hızlı ve etkili yürütülebilmesi için Tricider, Google Forms ve Trello gibi web 2.0 araçlarını kullanacak.

Ekip üyeleri:

Cenap Ergün - Okul Müdürü